Friday, 20 April 2012

Bawal corak

video
waaa..tudung bawal corak kembali timbul..suke2...actually ni video saya gedik2 buat..saje nak testing video blog.Sebenarnya video asal yang ni gambar cantik..tapi disebabkan besar memori dengan lembap lah bila nak upload...saya terpaksa mengcompresskan video ni kepada format flv yang bagi hasil video tak sharp da..huhuhuu sedey2...

Tudung ni dibeli dengan harga RM15 sahaja.Murah.Yang paling penting tak payah nak iron pun bila nak pakai kalau da dalam keadaan rushing.Serious!!!Memang suka sangat dengan bawal corak design latest ni..Kalau nak tahu beli kat mana,pergi je dekat jalan TAR rasa banyak kot jual.Cumanya yang saya beli ni kat Stesen Putra je.Punyalah nak tunggu hujan berhenti sempat lagi beli tudung super duber best ni..


2 comments:

  1. Hahaaa..comel je vid! Best kan tudung ni..senang nk pakai :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhaha...poyo2 je video ni kan..tp mmg best pun tudung mcm ni..:)

      Delete